Tilfredshed

Body – Mind – Soul

Efter flere behandlinger ved fysioterapeut for spændibgshovedpine og spændinger i nakke og skuldre uden resultat, har jeg nu fået to behandlinger med en måneds mellemrum ved gemini massage i Skærup. Efter disse behandlinger, der virker meget effektive og professionelle, er mine problemer løst d.v.s. Spændinger er væk. På den baggrund kan jeg stærkt anbefale Gerry Murphy som behandler. Han virker meget professionel og vidende og har en særlig evne til at lokalise problemet.

Peter Kristensen

Kan varmt anbefales har gået der et par år, og dette holder min rygsmerter nede , når jeg besøger Gerry Murphy, ca hver 4 uge. 

Niels otto

Én gang gemini massage altid gemini massage.. Min aller varmeste anbefaling går til Gerard Murphy..

Mike D. Nelsen
I min “korte” levealder har jeg nok døjet med en dårlig ryg i de sidste 10 år.. Jeg har prøvet alverdens behandlere og vil mene jeg ved en del om forskellige behandlings metoder efterhånden.
Men det her er til dags dato, den bedste behandler jeg har været hos! Period… Ekspertise, gode råd og en behandling i top!

Tit spørger folk jo her på Facebook om der er nogen der kender nogen gode massører… Ham her kender jeg og vil klart anbefale ham til alle som døjer med det ene eller andet og trænger til at blive løsnet op!

Lars Lemming
En behandling som får en til at slappe af. Dog får man noget med hjem, som man kan arbejde med og tænke over!
Super professionel behandling hele vejen igennem!

Min varmeste anbefaling gives hermed!

Jane Nissen

14 dage før jeg skulle løbe halvmarathon havde jeg store problemer med området omkring lænd, baller og baglår så jeg dårligt kunne rejse mig fra en stol. Én behandling hos Gemini var nok til at jeg problemfrit kunne løbe en “opvarmningstur” på 16 km og gennemførte mit halvmarathon uden mén. Jeg kan VARMT anbefale Gemini – han véd hvad han laver. ;o)

Ricky Vallenvig

De varmeste anbefalinger. Jeg har en del gener pga. hypermobilitetssyndrom, men behandling hver 4. uge holder dem nede og gør hverdagen lettere. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige massører og fysioterapeuter, men sjældent har det virket så godt som hos Gerald.

Mette G

Fremragende behandling.
Hele kroppen bliver efterset og han finder med Gerry finder med sikkerhed stedet, hvor du har ondt, men endnu bedre så finder han ud, hvor det hele kommer fra!
Har prøvet 5-6 forskellige fys’er og aldrig fået et ordentligt svar med min skade. Endelig fik man den hårde sandhed på bordet og øvelser til forebyggelse.

Du får rigtig rigtig meget for pengene

Simon Flening