TILFREDSHED

Hvad er din vurdering efter din behandlig?

9 Comments on “TILFREDSHED

 1. Efter flere behandlinger ved fysioterapeut for spændibgshovedpine og spændinger i nakke og skuldre uden resultat, har jeg nu fået to behandlinger med en måneds mellemrum ved gemini massage i Skærup. Efter disse behandlinger, der virker meget effektive og professionelle, er mine problemer løst d.v.s. Spændinger er væk. På den baggrund kan jeg stærkt anbefale Gerry Murphy som behandler. Han virker meget professionel og vidende og har en særlig evne til at lokalise problemet.

 2. Kan varmt anbefales har gået der et par år, og dette holder min rygsmerter nede , når jeg besøger Gerry Murphy, ca hver 4 uge. ✔️

 3. I min “korte” levealder har jeg nok døjet med en dårlig ryg i de sidste 10 år.. Jeg har prøvet alverdens behandlere og vil mene jeg ved en del om forskellige behandlings metoder efterhånden.
  Men det her er til dags dato, den bedste behandler jeg har været hos! Period… Ekspertise, gode råd og en behandling i top!

  Tit spørger folk jo her på Facebook om der er nogen der kender nogen gode massører… Ham her kender jeg og vil klart anbefale ham til alle som døjer med det ene eller andet og trænger til at blive løsnet op!

 4. Fra mountainbike styrt til udstationering med Slædepatruljen Sirius

  For 2 år siden havde jeg et voldsomt mountainbike styrt, som medførte en voldsom smerte i lænden der forhindrede mig i alt! Efter et besøg hos en fysioterapeut, som behandlede i 20 min. , snakkede det samme og sluttede af 20 min. med et par øvelser, der iøvrigt krævede et op følgende forløb til x antal kroner, så var smerten stadig stor.
  Ved et ’tilfælde’ hørte jeg om Germinimassage igennem et familiemedlem og efter en behagelig tlf. samtale fik jeg tilbudt en tid midt på en søndag inden jeg skulle på ferie.
  Gerard behandlede mig 2 gange over et 14 dages forløb med forskellige behandlingsmetoder – herunder: akupunktur og varmesten. Smerterne var fuldstændig forsvundet og jeg kunne fortsætte mine forbereddelser til optagelsen ved Slædepatruljen Sirius.

  Under mit forskoleforløb ved Sirius brugte ofte Germinimassage til at få behandlet små skavanker i opløbet, så de ikke fik mulighed for at udvikle sig til noget mere alvorligt. Herunder fx. forberedelse og efterfølgende behandling til Marathon.
  Samtidig møder jeg også en mand, som har en fantastisk personlighed og coaching evne, hvilket gør at jeg altid kører derfra med det største smil på læben, da Gerard er en af de få personer, som virkelig vil sine patienter det bedste og ikke ser det hele fra et økonomisk synspunkt.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Germinimassage, som nu igennem 2 år fast har været en stor hjælp og sparringspartner for mig. 🙂

 5. En behandling som får en til at slappe af. Dog får man noget med hjem, som man kan arbejde med og tænke over!
  Super professionel behandling hele vejen igennem!

  Min varmeste anbefaling gives hermed!

 6. 14 dage før jeg skulle løbe halvmarathon havde jeg store problemer med området omkring lænd, baller og baglår så jeg dårligt kunne rejse mig fra en stol. Én behandling hos Gemini var nok til at jeg problemfrit kunne løbe en “opvarmningstur” på 16 km og gennemførte mit halvmarathon uden mén. Jeg kan VARMT anbefale Gemini – han véd hvad han laver. ;o)

 7. De varmeste anbefalinger. Jeg har en del gener pga. hypermobilitetssyndrom, men behandling hver 4. uge holder dem nede og gør hverdagen lettere. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige massører og fysioterapeuter, men sjældent har det virket så godt som hos Gerald.

 8. Fremragende behandling.
  Hele kroppen bliver efterset og han finder med Gerry finder med sikkerhed stedet, hvor du har ondt, men endnu bedre så finder han ud, hvor det hele kommer fra!
  Har prøvet 5-6 forskellige fys’er og aldrig fået et ordentligt svar med min skade. Endelig fik man den hårde sandhed på bordet og øvelser til forebyggelse.

  Du får rigtig rigtig meget for pengene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *